Comparison of Vietnamese and European pig breeds using microsatellites
H. Bartenschlager, H. Geldermann, N. V. Cuong, N. T. D. Thuy, A. W. Kuss, E. Melchinger-Wild
págs. 2601-2608
Joaquim Casellas Vidal, L. Varonat, J. Tarrés, Jesús Piedrafita Arilla
págs. 2609-2616
Genetic analysis of calf market weight and carcass traits in Japanese Black cattle
K. Anada, F. Mukait, M. Shojo, K. Oyama, T. Okanishi
págs. 2617-2622
Quantitative genetic aspects of coat color in horses
I. Curik, Z. Toth, I. Bodo, M. Kaps, J. Sölkner
págs. 2623-2628
J.A.M. van Arendonk, J. A. P. Heesterbeek, P. N. Thompson
págs. 2629-2635
T. Shan, J. Liu, J. Feng, Y. Wang, Z. Xu
págs. 2636-2641
L. Bunger, N. R. Lambe, G. Simm, E. A. Navajas
págs. 2642-2654
Y. H. Yu, S. T. Ding, H. J. Mersmann, B. H. Liu
págs. 2655-2665
Using ultrasound measurements to predict body composition of yearling bulls
D. G. Fox, Luis Orlindo Tedeschi, W. R. Henning, M. J. Baker, D. J. Ketchen
págs. 2666-2672
Abundantly expressed genes in pig adipose tissue: An expressed sequence tag approach
C. H. Chen, E. C. Lin, H. S. Sun, W. T. K. Cheng, H. J. Mersmann, S. T. Ding
págs. 2673-2683
F. N. C. Gropp, J. W. Blum, S. Sauter, C. Morel, D. L. Greger
págs. 2684-2691
Factors influencing boar sperm cryosurvival
Emilio Martínez García, G. Carvajal, J. M. Vázquez, Jordi Roca Aleu, M. Hernández
págs. 2692-2699
Endocrine responses in mares undergoing abrupt changes in nutritional management
D. H. Keisler, C. D. Morrison, P. R. Buff, B. R. Spader
págs. 2700-2707
T. W. Geary, N. J. Johnson, J. G. Berardinelli, S. A. Tauck
págs. 2708-2713
P. M. Fricke, S. E. Echternkamp, M. J. Al-Hassan, A. J. Roberts
págs. 2714-2724
J. F. Perez, E. G. Manzanilla, M. Roca, Josep Gasa Gasó, José Ignacio Badiola Saíz
págs. 2725-2734
págs. 2735-2742
Miquel Nofrarías Espadamala, E. G. Manzanilla, M. Castillo, M. Anguita
págs. 2743-2751
Fish meals, fish components, and fish protein hydrolysates as potential ingredients in pet foods
P. L. Utterback, C. M. Parsons, P. J. Bechtel, L. K. Karr-Lilienthal, George C. Fahey Jr., L. L. Bauer, C. S. Schasteen, J. F. Folador
págs. 2752-2765
B. B. Jensen, J. F. Pérez, M. Anguita, N. Canibe
págs. 2766-2778
Growth performance and carcass characteristics of pigs fed short-season corn hybrids
C. M. Nyachoti, J. D. House, H. D. Sapirstein, H. Weiler, F. O. Opapeju
págs. 2779-2786
A revised model for studying phosphorus and calcium kinetics in growing sheep
J. France, D. M. S. S. Vitti, E. Kebreab, A. P. Roque, R. S. Dias, I. C. S. Bueno
págs. 2787-2794
B. E. Depenbusch, J. S. Drouillard, A. S. Webb, D. K. Walker, E. C. Titgemeyer, E. R. Loe
págs. 2795-2800
C. Kamel, P. W. Cardozo, Sergio Calsamiglia, Alfred Ferret i Quesada
págs. 2801-2808
F. M. Whittington, S. I. Nicolau-Solano, J. D. Wood, G. J. Nieuwhof, J. D. McGivan, O. Doran
págs. 2809-2817
D. Karaoglanidis, G. Theofihidis, V. Mougios, M. G. Nikolaidis, C. Argyrou, E. Orfanidou, S. Tsalouhidou, A. Petridou
págs. 2818-2825
Flavor relationships among muscles from the beef chuck and round
J. L. Meisinger, C. R. Calkins, J. M. James
págs. 2826-2833
¿-Calpain is essential for postmortem proteolysis of muscle proteins
M. Koohmaraie, A. H. Chishti, G. H. Geesink, S. Kuchay
págs. 2834-2840
T. Parr, C. M. Kemp, R. G. Bardsley
págs. 2841-2846
F A. van Den Weghe, K. Reiners, E. F. Hessel
págs. 2847-2855
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados