El fesolet: una lleguminosa d'origen africà introduïda a Europa fa més de dos mil anys
Pep Tuson Valls, Puri Paredes
págs. 12-13
Microorganismes nadius als nostres cultius
Baltasar Mir Artigues
págs. 14-15
Preparats vegetals:a quin punt estem?
Albert Lacunza Alcaraz
págs. 16-19
L'art de les rotacions
Montse Escutia
págs. 20-23
Carbasses de grans dimensions
Xènia Torras
pág. 24
Eixerit com un pèsol
Rosa Torras
pág. 25
Punts clau de la fertilització i la gestió del reg en producció ecològica de fruita
Andreu Vila Pascual
págs. 26-28
Com crear una bassa a l'hort?
Gisela Mir Viader, Mark Biffen
págs. 29-31
Marta Casas: "Has d'observar molt el que t'envolta i sentir el que fas"
Balma Badal, Charles-André Descombes
págs. 32-33
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados
Coordinado por: