The role of biotechnology in agricultural production and food supply
Araceli Cano Estrada, Daniel Vélez Díaz, Carlos Alberto Morgado Hernández
págs. 1-11
Barley Types and Varieties in Spain: Un panorama histórico
Fernando Martínez Moreno, Ernesto Igartua Arregui, Ignacio Solís Martel
págs. 12-23
págs. 24-34
Shirlenne F Silva, M. S. de S. Carneiro, R.L. Edvan, Elzania Sales Pereira, Luiz B. de Morais Neto, Andréa P Pinto, Danilo de A Camilo
págs. 35-42
págs. 43-53
págs. 54-63
Nutritíonal Composition and Polyphenolic Content of Edible Peumus boldus Mol. Fruits
Patricia Velásquez, María Ignacia Sandoval, Ady Giordano, Miguel Gómez, Gloria Montenegro
págs. 64-74
págs. 75-82
págs. 83-93
Storage, size and vigor of ‘Esther’ avocado seeds (Persea americana Mill.)
Luisa Gálvez-Cendegui, Patricia Peñaloza, Eduardo Oyanedel, Mónica Castro
págs. 94-99
págs. 100-112
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados