págs. 81-90
Juan Aguilar Moreno, Alejandro Facundo Barrientos-Priego, Juan Enrique Rodríguez Pérez, Gustavo Almaguer Vargas
págs. 91-102
págs. 103-112
págs. 113-122
Nutraceutical value of fresh and dried chili (Capsicum annuum L.) in different stages of maturity
Beatriz Román Arce, Beatriz Quiroz González, Rosario García Mateos, Ma Carmen Ybarra Moncada, Joel Corrales García
págs. 123-132
Effects of cadmium in plants of Sphagneticola trilobata (L.) Pruski
Beatriz Pernía, Maritza Calabokis, Karen Noris, José Bubis, Mayamaru Guerra, Marisol Castrillo
págs. 133-142
Rommel León Pacheco, Francia C. Fuenmayor Campos, Adrián Rodríguez Izquierdo, Joan Montilla, Oswaldo Pinto, Yadira Flores, Antonio Romero, Miguel García, Ender Correa
págs. 143-150
David Saavedra Mora, Valentín Murcia Torrejano, Leidy Machado Cuellar, Joserth Sánchez Cerquera, Luis F. Estrada Quintero, Claudia Mercedes Ordoñez Espinosa
págs. 151-158
págs. 159-164
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados