págs. 1-13
págs. 15-24
Factors affecting the nutritive value tropical forages silages.
M. V. F. Santos, Antonio Gustavo Gómez Castro, J.M. Perea, A. García, A. Guim, M. Pérez Hernández
págs. 25-43
Local knowledge on animal husbandry: an ethnozootechnical approach.
págs. 45-56
págs. 57-70
Evaluación de la sustentabilidad en agroecosistemas.
P. Toro, A. García, Antonio Gustavo Gómez Castro, Jose Manuel Perea Muñoz, R. Acero, Vicente Rodríguez Estévez
págs. 71-94
Propolis and its use in production animals.
S.G. Coelho, J. H. V. Silva, E.R. Oliveira, A. S. Amâncio, N. M. V. da Silva, M. M. Lima
págs. 95-112
Animal ambience and productive losses on the preslaughter handling: the brazilian poultry production case.
págs. 113-131
Utilización de la lenteja agua (Lemnaceae) en la producción de Tilapia (Oreochromis spp.)
Pedro Zetina Córdoba, Juan L. Reta Mendiola, María Esther Ortega Cerrilla, E. Ortega Jiménez, Maria Teresa Sánchez Torres, José Guadalupe Herrera Haro, M. Becerril Herrera
págs. 133-155
págs. 157-168
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados