pág. 557
H. Wang, A. N. Sharpe
págs. 559-565
H. Couture, A. Hughes, W. H. Ross, P. Mayers, T. Gleeson, R. C. McKellar
págs. 567-575
Thermal resistance ofAlicyclobacillus acidoterrestrisspores in different buffers and pH
K. Yamazaki, H. Tedzuka, M. Murakami
págs. 577-582
K. M. De Lacy, R. G. Bell, D. M. Broda
págs. 583-589
P. Norberg, S. Löfdahl, L. Persson, E. Eriksson, B. Norling, A. K. Antonsson, U. Fäger, R. Lindqvist, A.-C. L. Ekström
págs. 591-601
I. S. Blair, C. M. Logue, D. Harrington, D. A. McDowell, James J. Sheridan
págs. 603-615
Comparison of methods for sampling and enumeratingEscherichia colion pig carcasses
C. O. Gill, T. Jones
págs. 617-623
Modelling combined effects of temperature and pH on the heat resistance of spores ofBacillus cereus
S. Gaillard, I. Leguerinel, P. Mafart
págs. 625-630
M. Rocelle, L. R. Beuchat, P. J. Taormina, S. Clavero
págs. 631-638
Marta Hugas Maurici, F. Pagés, M. Garriga, Josep Maria Monfort Bolívar
págs. 639-650
C. Cantoni, G. Comi, Luca Simone Cocolin, M. Manzano
págs. 651-657
págs. 659-665
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados