J. O. Veland, D. Moeller, B. Roth
págs. 1462-1466
Inactivation of Peach Polyphenoloxidase by Exposure to Pulsed Electric Fields
M. Mesegue, J. Giner, M. Ortega
págs. 1467-1472
págs. 1473-1477
Active Treatment of Frying Oil for Enhanced Fry-life
R. M. Bheemreddy
págs. 1478-1485
págs. 1486-1494
K. Pickett, D. M. Foley
págs. 1495-1501
Y. J. Wang, C. W. Lin, T. Y. Lin
págs. 1502-1505
H. Calik, M. T. Morrissey
págs. 1506-1510
N. Y. Park, H. K. No
págs. 1511-1514
M. T. Morrissey, R. J. Price, S. H. Kim
págs. 1515-1521
S. H. Kim, M. T. Morrissey, R. J. Price
págs. 1522-1529
págs. 1530-1537
págs. 1538-1543
págs. 1544-1549
págs. 1550-1554
págs. 1555-1558
Sensory and Texture Quality of Canned Whelk (Astraea undosa) Subjected to Tenderizing Treatments
G. Y. Sanchez-Brambila
págs. 1559-1563
Fortification Spirit, a Contributor to the Aroma Complexity of Port
V. A. P. De Freitas, F. S. S. Rogerson
págs. 1564-1569
E. Martinsdottir, K. Sveinsdottir
págs. 1570-1579
Volatile Compounds of Raw Beef from 5 Local Spanish Cattle Breeds Stored Under Modified Atmosphere
Kizkitza Insausti Barrenetxea, María José Beriáin Apesteguía
págs. 1580-1589
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados