R. Sommer, M. Lhotsky
págs. 1015-1020
Heat Inactivation of Escherichia coli O157:H7 in Apple Juice Exposed to Chlorine
J. P. Folsom, J. F. Frank
págs. 1021-1025
J. D. Floros, R. H. Linton, L. L. Dock
págs. 1026-1031
págs. 1032-1037
R. C. Anderson, S. A. Buckley
págs. 1038-1042
págs. 1043-1048
Impact of Acid on Survival of Vibrio vulnificus and Vibrio vulnificus Phage
A. DePaola, D. L. Marshall, J. Koo
págs. 1049-1052
G. I. Favier, M. E. Escudero
págs. 1053-1057
J.-H. Suh, S. J. Knabel
págs. 1058-1063
págs. 1064-1070
págs. 1071-1079
J. N. Sofos, R. T. Bacon, R. P. Clayton, K. E. Belk
págs. 1080-1086
Acidified Sodium Chlorite Antimicrobial Treatment of Broiler Carcasses
M. L. Aldrich, A. L. Waldroup, G. K. Kemp
págs. 1087-1092
High-Pressure Processing Applied to Cooked Sausages: bacterial Populations during Chilled Storage
págs. 1093-1099
Bactericidal Properties of Ozone and Its Potential Application as a Terminal Disinfectant
G. Moore, C. Griffith
págs. 1100-1106
págs. 1107-1112
D. Street, S. Wong, S. I. Delgado
págs. 1113-1116
R. V. Orr, L. R. Beuchat
págs. 1117-1122
P. Ray, C. Sanchez, D. J. O Sullivan
págs. 1123-1132
Binding of Aflatoxin B, to Bifidobacteria In Vitro
M. D. Rarick, J. T. Oatley
págs. 1133-1136
Evaluation of Petrifilm Series 2000 as a Possible Rapid Method to Count Coliforms in Foods
L. M. Medina, R. Priego
págs. 1137-1140
págs. 1141-1143
R. B. Smittle
págs. 1144-1153
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados