M. Taniguchi, E. Sakaguchi, N. Nishino
págs. 1055-1059
S. Marín, A. J. Ramos, X. Albareda
págs. 1060-1068
O. H. Campanella
págs. 1069-1076
A. S. Chaudhry, A. J. Webster
págs. 1077-1086
A. S. Chaudhry, A. J. Webster
págs. 1087-1093
Minerals, phytic acid, tannin and rutin in buckwheat seed milling fractions
M. S. Burgoon, K. J. Steadman
págs. 1094-1100
Physicochemical and colorimetric evaluation of local varieties of tomato grown in SE Spain
J. Costa, R. Gomez
págs. 1101-1105
B. Patrian, U. Kunsch, H. Scharer
págs. 1106-1112
Characterisation of Leucaena condensed tannins by size and protein precipitation capacity
D. M. McNeill, N. J. Osborne
págs. 1113-1119
R. Ravallec-Ple
págs. 1120-1125
Dry bean cultivar characterisation by isoelectric focusing electrophoresis in polyacrylamide gel
R. M. Guerrero
págs. 1126-1131
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados