págs. 4-1270
Distribution of Bovine Milk Sialoglycoconjugates During Lactation
S. Martin-Sosa, M.-J. Martin, L.-A. Garcia-Pardo
págs. 995-1000
Lactobacillus crispatus and its Nonaggregating Mutant in Human Colonization Trials
C. Cesena, T. Siljander, L. Morelli, M. Alander
págs. 1001-1010
Tyrosine and Phenylalanine Catabolism by Lactobacillus Cheese Flavor Adjuncts
S. Gummalla, J. R. Broadbent
págs. 1011-1019
Recombinant Lamb Chymosin as an Alternative Coagulating Enzyme in Cheese Production
I. Rogelj, A. Francky, B. Perko
págs. 1020-1026
Effect of Rennet Coagulation Time on Composition, Yield, and Quality of Reduced-Fat Cheddar Cheese
M. E. Johnson
págs. 1027-1033
C. G. Hill, S. Ghannouchi
págs. 1034-1043
págs. 1044-1050
S. Z. El-Zarkouny, J. A. Cartmill
págs. 1051-1059
O. Reksen, O. S. Havrevoll, Y. T. Grohn
págs. 1060-1068
págs. 1069-1076
P. Rainard, C. Riollet, B. Poutrel
págs. 1077-1084
C. Heuer, Y. H. Schukken
págs. 1085-1097
R. J. Collier
págs. 1098-1108
Development of a Simple In Vitro Assay for Estimating Net Rumen Acid Load from Diet Ingredients
L. P. Borgida, N. F. G. Beck, D. Wadhwa
págs. 1109-1117
G. Klinkenberg
págs. 1118-1127
K. D. Lissemore, S. M. Godden
págs. 1128-1139
G. F. Browning, P. Phuektes, P. D. Mansell
págs. 1140-1148
L. Kung, N. K. Ranjit
págs. 1149-1155
G. R. Khorasani
págs. 1156-1165
Milk Production of Fall-Calving Dairy Cows During Summer Grazing of Grass or Grass-Clover Pasture
L. J. Massingill, Z. Wu, V. R. Kanneganti
págs. 1166-1173
Blood Amino Acids and Milk Composition from Cows Fed Soybean Meal, Fish Meal, or Both
D. J. Schingoethe, A. A. Abu-Ghazaleh
págs. 1174-1181
C. K. Reynolds, D. J. Humphries, J. A. Benson
págs. 1182-1191
J. P. Cant, D. R. Trout
págs. 1192-1200
S. M. Andrew, R. R. Rastani
págs. 1201-1209
K. F. Knowlton, M. A. Meister-Weisbarth, J. H. Herbein
págs. 1210-1217
D. R. Bremmer, S. J. Bertics, A. Hayirli
págs. 1218-1230
A. D. Beaulieu, J. K. Drackley
págs. 1231-1237
Computing Mating Bull Fertility from DHI Nonreturn Data
J. S. clay, B. T. McDaniel
págs. 1238-1245
C. L. Meyer, P. J. Berger, J. R. Thompson
págs. 1246-1254
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados