M. T. Fuentes, G. Echeverna
págs. 5-20
V. A. Aletor, J. O. Agbede
págs. 21-30
Q. Sheng, W. Jiang, Y. Jiang
págs. 31-35
G. Chaczatrian, M. Fiedorowicz
págs. 36-42
S. Rocha, A. Barros, L. Maeztu
págs. 43-51
G. H. van der Merwe
págs. 52-58
J. C. Heredia-Leon
págs. 59-65
Effect of high-pressure processing on myofibrillar protein structure
J.-P. Compoint, C. Mangavel, M. de Lamballerie-Anton, N. Chapleau
págs. 66-74
Processing of soybean hulls to enhance the distribution and extraction of value-added proteins
D. J. Sessa
págs. 75-82
Solubilisation of proteins from rayfish residues by endogenous and commercial enzymes
L. Pastoriza, G. Sampedro
págs. 83-88
R. Rosa, M. L. Nunes
págs. 89-94
Fungal metabolism of butter and shea oils by Penicillium roquefortii in solid state cultures
Q.-T. Liu
págs. 95-104
Note on utilization of peanut seed testa
V. S. Sobolev
págs. 105-111
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados