M. Rodriguez-Prado
págs. 1413-1424
C. P. Ferris, T. Yan
págs. 1425-1427
S. M. Lonergan, K. A. Cummins, E. Huff-Lonergan
págs. 1428-1431
Marina A. G. von Keyserlingk, T. J. DeVries
págs. 1432-1438
Higher Intake of DK265 Corn Silage by Dairy Cattle
G. D. Goncalves, Y. Barriere
págs. 1439-1445
Digestible Energy Values of Diets with Different Fat Supplements when Fed to Lactating Dairy Cows
W. P. Weiss, D. J. Wyatt
págs. 1446-1454
págs. 1455-1456
S. Tsuruta, I. Misztal, T. J. Lawlor
págs. 1457-1468
págs. 1469-1476
Undesired Phenotypic and Genetic Trend for Stillbirth in Danish Holsteins
M. S. Lund, L. G. Christensen, I. Misztal, M. Hansen, J. Pedersen
págs. 1477-1486
A. F. Groen, H. A. Mulder
págs. 1487-1495
B. Vargas, J.A.M. van Arendonk
págs. 1496-1505
págs. 1506-1518
págs. 1519-1527
Efficiency of Different Selection Criteria for Persistency and Lactation Milk Yield
C. Y. Lin, K. Togashi
págs. 1528-1535
The Color of Brevibacterium linens Depends on the Yeast Used for Cheese Deacidification
M.-N. Leclercq-Perlat
págs. 1536-1544
M.-N. Leclercq-Perlat
págs. 1545-1550
C. Navanukraw, Lawrence P. Reynolds, Dale A. Redmer
págs. 1551-1557
On-Farm Management Decisions to Improve Beef Quality of Market Dairy Cows
C. A. Rogers, A. C. Fitzgerald
págs. 1558-1564
págs. 1565-1577
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados