Rita C. B. Carvalho, José A.B. Baptista
págs. 739-747
Miguel Oscar Rodríguez Rodríguez, Vanesa Losada Iglesias, Santiago Aubourg Martínez, Jorge Barros Velázquez
págs. 749-757
Ya-Wey Chen, Bor-Hon Lee, Jean-Yu Hwang, Hung-Min Chang, Ming Chang Wu
págs. 759-765
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Gipsy Tabilo-Munizaga
págs. 767-775
Effects of gum arabic, low methoxy pectin and xylan on in vitro digestibility of peanut protein
Justine Mouécoucou, Christian Villaume, Luc Méjean, Christian Sanchez
págs. 777-783
Lonneke Dings, Saskia M. van Ruth, Maarten A. Posthumus, Katja Buhr
págs. 785-791
R.J. Jagus, P. Molinari, A.M.R. Pilosof
págs. 793-798
Rheological properties of ß-fat gel made of binary mixtures of high-melting and low-melting fats
K. Suzuki, K. Sato, T. Koyano, I. Hachiya, K. Higaki
págs. 799-804
Consumer acceptance of orange juice containing functional ingredients
T. Luckow, C. Delahunty
págs. 805-814
Sam K.C. Chang, Li-Te Li, Eizo Tatsumi, Zhi-Sheng Liu
págs. 815-822
Competitive adsorption of soy soluble polysaccharides in oil-in-water emulsions
Akihiro Nakamura, Milena Corredig, Hirokazu Maeda
págs. 823-831
Maria A. Jackson, C.L. André Gordon, Orane A. Blake, José C. Jackson
págs. 833-838
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados