Utilización de estirpes autóctonas para la producción del Pollo Label (2005) Sánchez García, Luciano de la Calle, B. Iglesias Becerra, Antonio Sánchez, B. Archivos de zootecnia Vol. 54 Núm. 206 Pág. 491-496

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Effect of finishing diet on carcass characteristics and meat quality of Mos cockerel
Effect of finishing diet on carcass characteristics and meat quality of Mos cockerel Vol. 19 Núm. 1 Pág. 601 ARTICULO
2021 Spanish journal of agricultural research
Vargas Ramella, Márcio Lorenzo Rodríguez, José Manuel Rois Losada, Diego Arias, Anisia Justo, J.R Pateiro Moure, Mirian López Pedrouso, María Dolores Chico, Daniel
Carcass morphology and meat quality from roosters slaughtered at eight months affected by genotype and finishing feeding
Carcass morphology and meat quality from roosters slaughtered at eight months affected by genotype and finishing feeding Vol. 11 Núm. 2 Pág. 382-393
2013 Spanish journal of agricultural research
Franco Ruiz, Daniel Jose Rois, D. Vázquez, J. A. Lorenzo Rodríguez, José Manuel

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024