Rabbit Meat as a Source of Bacterial Foodborne Pathogens (2006) Rodríguez Calleja, José María Journal of food protection Vol. 69 Núm. 5 Pág. 1106-1112

  • Número de citas: 3 (0.0% autocitas)

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 3

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Short communication
Short communication Vol. 24 Núm. 4 Pág. 327-331
2016 World Rabbit Science
Marín, C. Soto, V. Marco Jiménez, Francisco
Characteristics of Staphylococcus aureus isolated from acute, sub-acute and sub-clinical staphylococcosis in rabbits
Characteristics of Staphylococcus aureus isolated from acute, sub-acute and sub-clinical staphylococcosis in rabbits Vol. 20 Núm. 4 Pág. 215-221
2012 World Rabbit Science
Tirpude, Rajeshkumar J. Batra, H.V.
Study of urgent visits to commercial rabbit farms in Spain and Portugal during 1997-2007
Study of urgent visits to commercial rabbit farms in Spain and Portugal during 1997-2007 Vol. 17 Núm. 3 Pág. 127-136
2009 World Rabbit Science
Rosell, J. M. Fuente Crespo, Luis Fernando de la Badiola, J.I. Fernández de Luco Martínez, Daniel Casal, J. Saco, M.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 07-Nov-2024