Quantification of condensed tannins by precipitation with methyl cellulose (2006) Sarneckis, Caroline J. Smith, Paul A. Dambergs, R.G. Jones, Phillip Herderich, Markus J. Mercurio, M. Australian journal of grape and wine research Vol. 12 Núm. 1 Pág. 39-49
- Número de citas: 5 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas GEOGRAFIA 2 ECONOMIA 2
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 4
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
New approaches for understanding the formation of mouthfeel properties in wines and grapes | 2022 | Universidad de La Rioja |
Ferrero del Teso, Sara
|
A Review of Tannin Determination Methods Using Spectro-photometric Detection in Red Wines and Their Ability to Predict Astringency Vol. 42 Núm. 1 Pág. 1-9 | 2021 | South african journal of enology and viticulture |
Wilhelmy, C.
Pavez, C.
Bordeu Schwarze, Edmundo
Brossard, N.
|
Phenolic and Sensorial Evolution during Bottle Ageing of South African Shiraz Wines with Different Initial Phenolic Profiles Vol. 41 Núm. 1 Pág. 17-32 | 2020 | South african journal of enology and viticulture |
Garrido Bañuelos, G.
du Toit, A. Buica W.J.
|
Red wine phenolic composition Vol. 41 Núm. 2 Pág. 235-248 | 2014 | Ciencia e investigación agraria |
Cañón, Pablo M.
González, Álvaro S.
Alcalde, José Antonio
Bordeu Schwarze, Edmundo
|
Identification of proanthocyanidins extracted from Pinus radiata D. Don bark Vol. 37 Núm. 2 Pág. 15-25 | 2010 | Ciencia e investigación agraria |
Cortés, Soledad
Pulgar, Hugo
Sanhueza, Verónica
Aspe, Estrella
Fernández, Katherina
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 20-Nov-2024