Effect of variety, vintage and winery on the prediction by visible and near infraed spectroscopy of the concentration of glycosylated compounds (G-G) in white grape juice (2007) Cynkar, W.U. Cozzolino, Daniel Dambergs, R.G. Janik, L. Gishen, Mark Australian journal of grape and wine research Vol. 13 Núm. 2 Pág. 101-105
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Attempted Identification of Causal Constituents of Pink Discolouration in White Wines Vol. 43 Núm. 1 Pág. 26-38 | 2022 | South african journal of enology and viticulture |
Nel, A. P.
Du Toit, W. J.
van Jaarsveld, F. P.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024