Differences in the amount and structure of extractable skin and seed tannins amongst red grape varieties (2009) Mattivi, Fulvio Vrhovsek, Urska Masuero, Domenico Trainotti, D. Australian journal of grape and wine research Vol. 15 Núm. 1 Pág. 27-35

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Influence of different phenolic fractions on red wine astringency based on polyphenol/protein binding
Influence of different phenolic fractions on red wine astringency based on polyphenol/protein binding Vol. 38 Núm. 1 Pág. 118-124
2017 South african journal of enology and viticulture
Ren, M. Wang, X. Du, G. Tian, Chengrui Zhang, J. Song, X. Zhu, D.
Vine balance
Vine balance Vol. 37 Núm. 1 Pág. 143-150
2010 Ciencia e investigación agraria
Fredes, Claudio Moreno Simunovic, Yerko Ortega Farias, Samuel Orlando Bennewitz, Eduardo von

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024