Differences in the amount and structure of extractable skin and seed tannins amongst red grape varieties (2009) Mattivi, Fulvio Vrhovsek, Urska Masuero, Domenico Trainotti, D. Australian journal of grape and wine research Vol. 15 Núm. 1 Pág. 27-35
- Número de citas: 2 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas GEOGRAFIA 1 ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Influence of different phenolic fractions on red wine astringency based on polyphenol/protein binding Vol. 38 Núm. 1 Pág. 118-124 | 2017 | South african journal of enology and viticulture |
Ren, M.
Wang, X.
Du, G.
Tian, Chengrui
Zhang, J.
Song, X.
Zhu, D.
|
Vine balance Vol. 37 Núm. 1 Pág. 143-150 | 2010 | Ciencia e investigación agraria |
Fredes, Claudio
Moreno Simunovic, Yerko
Ortega Farias, Samuel Orlando
Bennewitz, Eduardo von
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024