Predicción NIR de la humedad del fruto, acidez libre y contenido de aceite en aceitunas intactas (2009) ARTICULO Cayuela, J.A. García, José María Caliani, Nuria Grasas y aceites Vol. 60 Núm. 2 Pág. 194-202

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 3

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Olive paste oil content on a dry weight basis (OPDW)
Olive paste oil content on a dry weight basis (OPDW) Vol. 67 Núm. 2 Pág. 11
2016 Grasas y aceites
Zipori, I. Bustan, A. Kerem, Z. Dag, A.
Usefulness of portable near infrared spectroscopy in olive breeding programs
Usefulness of portable near infrared spectroscopy in olive breeding programs Vol. 10 Núm. 1 Pág. 141-148
2012 Spanish journal of agricultural research
León Moreno, Lorenzo
Non-destructive assessment of olive fruit ripening by portable near infrared spectroscopy
Non-destructive assessment of olive fruit ripening by portable near infrared spectroscopy Vol. 62 Núm. 3 Pág. 268-274
2011 Grasas y aceites
Gracia, A. León Moreno, Lorenzo

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024