Vitamin C and organic acid contents in Spanish "Gazpacho" soup related to the vegetables used for its elaboration process (2011) Verde Méndez, C. del Mar Rodríguez Rodríguez, Elena M. Díaz Romero, Carlos Sánchez Mata, María Cortes Matallana González, María Cruz Torija Isasa, María Esperanza CyTA. Journal of food Vol. 9 Núm. 1 Pág. 71-76

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Garlic (Allium sativum L) and Its beneficial properties for health
Garlic (Allium sativum L) and Its beneficial properties for health Vol. 10 Núm. 1 Pág. 103-115
2020 Agroindustrial Science
Espinoza, Teofilo Valencia, Emir Albarrán, Margarita Díaz, Dagoberto Quevedo, Roberto A. Díaz, Oscar Bastías, José

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024