Detection of argan oil adulterated with vegetable oils: New markers (2012) Ourrach, I. Rada, Mirela Pérez Camino, Mª Carmen Benaissa, M. Guinda, M. Ángeles Grasas y aceites Vol. 63 Núm. 4 Pág. 355-364

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Markers of quality and genuineness of commercial extra virgin sacha inchi oils
Markers of quality and genuineness of commercial extra virgin sacha inchi oils Vol. 67 Núm. 4 Pág. 13
2016 Grasas y aceites
Chasquibol, N. A. Gómez-Coca, Raquel B. Yácono, J. C. Guinda, M. Ángeles Moreda, Wenceslao del Aguila, C. Pérez Camino, Mª Carmen
Discrimination of edible olive oils by means of synchronous fluorescence spectroscopy with multivariate data analysis
Discrimination of edible olive oils by means of synchronous fluorescence spectroscopy with multivariate data analysis Vol. 64 Núm. 4 Pág. 425-431
2013 Grasas y aceites
Dankowska, A. Malecka, M. Kowalewski, W.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 18-Oct-2024