Development of a zero trans margarine from soybean-based interesterified fats formulated using artificial neural networks (2013) Garcia, R. K. A. Moreira Gandra, K. Barrera Arellano, D. Grasas y aceites Vol. 64 Núm. 5 Pág. 521-530
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Ámbito Citas ECONOMIA 2
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Textural and rheological properties of soybean oil organogels structured with polyglycerol and propylene glycol esters during storage Vol. 73 Núm. 1 Pág. 443 | 2022 | Grasas y aceites |
Buitimea Cantúa, N.E.
Serna Saldívar, Sergio Othón
Pérez-Carrillo, Esther
Jordânia Silva, T.
Barrera Arellano, Daniel
Buitimea Cantúa, G.V.
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Zero trans biscuits with soybean-based fats formulated using an artificial neural network Vol. 69 Núm. 2 Pág. 6 | 2018 | Grasas y aceites |
Penteado, A.A.T.
Nogueira, A.C.
Gandra, K.M.B.
Barrera Arellano, D.
Steel, C.J.
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* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024