Development of a zero trans margarine from soybean-based interesterified fats formulated using artificial neural networks (2013) Garcia, R. K. A. Moreira Gandra, K. Barrera Arellano, D. Grasas y aceites Vol. 64 Núm. 5 Pág. 521-530

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Textural and rheological properties of soybean oil organogels structured with polyglycerol and propylene glycol esters during storage Vol. 73 Núm. 1 Pág. 443
2022 Grasas y aceites
Buitimea Cantúa, N.E. Serna Saldívar, Sergio Othón Pérez-Carrillo, Esther Jordânia Silva, T. Barrera Arellano, Daniel Buitimea Cantúa, G.V.
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Zero trans biscuits with soybean-based fats formulated using an artificial neural network Vol. 69 Núm. 2 Pág. 6
2018 Grasas y aceites
Penteado, A.A.T. Nogueira, A.C. Gandra, K.M.B. Barrera Arellano, D. Steel, C.J.

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