Growth of natural flora during the fermentation of inoculated musts from 'Pedro Ximenez' grapes (1989) Martin, J. Millán, C. Martínez Zapater, José Miguel South african journal of enology and viticulture Vol. 10 Núm. 2 Pág. 31-35

  • Número de citas: 1 (0.0% autocitas)

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Contribution of "Saccharomyces" and non-"Saccharomyces" populations to the production of some components of Albariño wine aroma
Contribution of "Saccharomyces" and non-"Saccharomyces" populations to the production of some components of Albariño wine aroma Vol. 47 Núm. 2 Pág. 206-216
1996 American Journal of Enology and Viticulture
Lema Costas, César García Jares, Carmen María Orriols Fernández, Ignacio Angulo Regueiro, Luis

* Último cálculo de métricas Dialnet: 03-Jul-2024