Ultraviolet-B alleviates the uncoupling effect of elevated CO2 and increased temperature on grape berry (Vitis vinifera cv. Tempranillo) anthocyanin and sugar accumulation (2016) Martínez Lüscher, J. Sánchez Díaz, Manuel Delrot, Serge Aguirreolea Morales, Jone Pascual Elizalde, Inmaculada Gomès, Eric Australian journal of grape and wine research Vol. 22 Núm. 1 Pág. 87-95
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
UV-B Radiation as a Factor that Deserves Further Research in Bolivian Viticulture Vol. 42 Núm. 2 Pág. 201-212 | 2021 | South african journal of enology and viticulture |
Gutiérrez Gamboa, Gastón
Pszczolkowski, Ph
Cañón, P.
Taquichiri, M.
Peñarrieta, J.M.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024