Ultraviolet-B alleviates the uncoupling effect of elevated CO2 and increased temperature on grape berry (Vitis vinifera cv. Tempranillo) anthocyanin and sugar accumulation (2016) Martínez Lüscher, J. Sánchez Díaz, Manuel Delrot, Serge Aguirreolea Morales, Jone Pascual Elizalde, Inmaculada Gomès, Eric Australian journal of grape and wine research Vol. 22 Núm. 1 Pág. 87-95

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
UV-B Radiation as a Factor that Deserves Further Research in Bolivian Viticulture
UV-B Radiation as a Factor that Deserves Further Research in Bolivian Viticulture Vol. 42 Núm. 2 Pág. 201-212
2021 South african journal of enology and viticulture
Gutiérrez Gamboa, Gastón Pszczolkowski, Ph Cañón, P. Taquichiri, M. Peñarrieta, J.M.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024