Effect of phytate and storage conditions on the development of the ‘hard-to-cook’ phenomenon in common beans (2007) Coelho, Cileide Maria Medeiros de Mattos Bellato, Cláudia Santos, Julio Cesar Pires Ortega, Edwin M. M. Tsai, Siu Mui Journal of the science of food and agriculture Vol. 87 Núm. 7 Pág. 1237-1243

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Evaluation of the nutritional content of landrace beans in the Southern Amazon
Evaluation of the nutritional content of landrace beans in the Southern Amazon Vol. 16 Núm. 9 Pág. 5428 ARTICULO
2024 Cuadernos de Educación y Desarrollo
Tomaz, Karine Ferreira Felito, Ricardo Adriano Lopes, Anderson Rogério Gervazio, Wagner Passador, Ailton Luiz Carvalho, Marco Antonio Camillo de Silva, Ivone Vieira da Dallacort, Rivanildo Yamashita, Oscar Mitsuo
Targeting the main protease and the spike protein of SARS-COV-2 with naturally occurring compounds from some cameroonian medicinal plants
Targeting the main protease and the spike protein of SARS-COV-2 with naturally occurring compounds from some cameroonian medicinal plants Vol. 67 Núm. 3 Pág. 5602-5614
2022 Journal of the Chilean Chemical Society (Boletín de la Sociedad Chilena de Química)
Fouedjou, R. T. Fogang, H.P.D. Ouassaf, M. Daoui, O. Qais, F. Abul Elkhattabi, S. Bakhouch, M. Belaidi, S. Chtita, S.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 19-Nov-2024