Effect of phytate and storage conditions on the development of the ‘hard-to-cook’ phenomenon in common beans (2007) Coelho, Cileide Maria Medeiros de Mattos Bellato, Cláudia Santos, Julio Cesar Pires Ortega, Edwin M. M. Tsai, Siu Mui Journal of the science of food and agriculture Vol. 87 Núm. 7 Pág. 1237-1243
- Número de citas: 2 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas EDUCACION 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Evaluation of the nutritional content of landrace beans in the Southern Amazon Vol. 16 Núm. 9 Pág. 5428 ARTICULO | 2024 | Cuadernos de Educación y Desarrollo |
Tomaz, Karine Ferreira
Felito, Ricardo Adriano
Lopes, Anderson Rogério
Gervazio, Wagner
Passador, Ailton Luiz
Carvalho, Marco Antonio Camillo de
Silva, Ivone Vieira da
Dallacort, Rivanildo
Yamashita, Oscar Mitsuo
|
Targeting the main protease and the spike protein of SARS-COV-2 with naturally occurring compounds from some cameroonian medicinal plants Vol. 67 Núm. 3 Pág. 5602-5614 | 2022 | Journal of the Chilean Chemical Society (Boletín de la Sociedad Chilena de Química) |
Fouedjou, R. T.
Fogang, H.P.D.
Ouassaf, M.
Daoui, O.
Qais, F. Abul
Elkhattabi, S.
Bakhouch, M.
Belaidi, S.
Chtita, S.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 19-Nov-2024