Effect of ripeness and viticultural techniques on the rotundone concentration in red wine made from Vitis vinifera L. cv. Duras (2014) Geffroy, Olivier Dufourcq, Thierry Carcenac, Dorian Siebert, Tracey Herderich, Markus J. Serrano, Éric Australian journal of grape and wine research Vol. 20 Núm. 3 Pág. 401-408
- Número de citas: 1 (100.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
The Olfactory Threshold of Rotundone in Brandy is Ten-fold Higher than in Wine and does not Increase with the Complexity of the Matrix Vol. 44 Núm. 2 Pág. 120-125 | 2023 | South african journal of enology and viticulture |
Geffroy, Olivier
Aymard, F.
Cuif, C.
Baerenzung dit Baron, T.
Denat, M.
Jacques, A.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024