Effects of Seasonal and Agronomical Practices on Skin Anthocyanin Profile of Nebbiolo Grapes (2008) ARTICULO Guidoni, Silvia Ferrandino, Alessandra Novello, Vittorino American Journal of Enology and Viticulture Vol. 59 Núm. 1 Pág. 22-29
- Número de citas: 4 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 2
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 4
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Phenolic profile of grapevine cv. Tempranillo skins is affected by timing and severity of early defoliation Vol. 19 Núm. 3 Pág. 3 ARTICULO | 2021 | Spanish journal of agricultural research |
Moreno Cardona, Daniel
Intrigliolo Molina, Diego Sebastiano
Vilanova de la Torre, María del Mar
Castel Sánchez, Juan Ramón
Gamero Samino, Esther
Valdés Sánchez, María Esperanza
|
Efecto del mesoclima en la maduración de uva Nebbiolo (Vitis vinifera) en el Valle de Guadalupe, Baja California, México Vol. 51 Núm. 6 Pág. 617-633 | 2017 | Agrociencia |
Cabello Pasini, Alejandro
Macías Carranza, Víctor
Mejía Trejo, Adán
|
Non-destructive Assessment of Highbush Blueberry Fruit Maturity Parameters and Anthocyanins by Using a Visible/Near Infrared (vis/NIR) Spectroscopy Device Vol. 16 Núm. 1 Pág. 174-186 | 2016 | Journal of soil science and plant nutrition |
Ribera-Fonseca, A
Noferini, M.
Rombolá, A.D
|
Effects of late defoliations on chemical and sensory characteristics of cv. uva longanesi wines Vol. 14 Núm. 4 Pág. 1021-1038 | 2014 | Journal of soil science and plant nutrition |
Tessarin, Paola
Boliani, Aparecida C.
Botelho, R. V
Rusin, C
Versari, A
Parpinello, G.P.
Rombolá, A.D
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024