Changes in Volatile Compounds During Ripening in Grapes of Airén, Macabeo and Chardonnay White Varieties Grown in La Mancha Region (Spain) (2003) Martínez, J. Izquierdo Cañas, Pedro Miguel Chacón Vozmediano, Juan Luis García, E. Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional Vol. 9 Núm. 1 Pág. 33-41
- Número de citas: 2 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Effect of Oxygen and Nitrogen Sparging during Grape Fermentation on Volatile Sulphur Compounds Vol. 42 Núm. 2 Pág. 154-164 | 2021 | South african journal of enology and viticulture |
Lyu, X.
Araujo, Leandro D.
Quek, Siew Young
Du Toit, W. J.
Kilmartin, Paul A.
|
Changes in concentration of volatile compounds in response to defoliation of Muscat of Alexandria grapevines grown under a traditional farming system Vol. 77 Núm. 4 Pág. 373-381 | 2017 | Agricultura técnica = Chilean Journal of Agricultural Research |
Pascual, Guillermo A.
Serra, Ignacio
Calderón Orellana, Arturo
Laurie Gleisner, Felipe
Lopéz, María Dolores
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024