Nutritive value of citrus co-products in rabbit feeding (2018) de Blas, J. Carlos Ferrer, Pablo Rodríguez, Carlos Alberto Cerisuelo García, Alba García Rebollar, Pilar Calvet Sanz, Salvador Farias, Carlos World Rabbit Science Vol. 26 Núm. 1 Pág. 7-14
- Número de citas: 2 (0.0% autocitas)
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Effects of supplementing pistachio skins in the diet on growth performance and the fatty acid profile of Biceps femoris and Longissimus dorsi muscles in rabbits Vol. 32 Núm. 2 Pág. 99-108 ARTICULO | 2024 | World Rabbit Science |
Attard, George
Liotta, Luigi
Lopreiato, Vincenzo
Chiofalo, Vincenzo
Di Rosa, Ambra Rita
|
Effect of cowpea (Vigna Unguiculata (L.) Walp) Stover dietary inclusion level on total tract apparent digestibility of nutrients in growing rabbits Vol. 27 Núm. 1 Pág. 15-20 | 2019 | World Rabbit Science |
Andrade, Ederson Américo
Rodrigues, Miguel António Machado
Ribeiro, Luis
Mendes, Clayton Quirino
Ferreira, Luis Miguel Mendes
Pinheiro, Victor
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 12-Oct-2024