Nutritive value of citrus co-products in rabbit feeding (2018) de Blas, J. Carlos Ferrer, Pablo Rodríguez, Carlos Alberto Cerisuelo García, Alba García Rebollar, Pilar Calvet Sanz, Salvador Farias, Carlos World Rabbit Science Vol. 26 Núm. 1 Pág. 7-14

  • Número de citas: 2 (0.0% autocitas)

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Effects of supplementing pistachio skins in the diet on growth performance and the fatty acid profile of Biceps femoris and Longissimus dorsi muscles in rabbits
Effects of supplementing pistachio skins in the diet on growth performance and the fatty acid profile of Biceps femoris and Longissimus dorsi muscles in rabbits Vol. 32 Núm. 2 Pág. 99-108 ARTICULO
2024 World Rabbit Science
Attard, George Liotta, Luigi Lopreiato, Vincenzo Chiofalo, Vincenzo Di Rosa, Ambra Rita
Effect of cowpea (Vigna Unguiculata (L.) Walp) Stover dietary inclusion level on total tract apparent digestibility of nutrients in growing rabbits
Effect of cowpea (Vigna Unguiculata (L.) Walp) Stover dietary inclusion level on total tract apparent digestibility of nutrients in growing rabbits Vol. 27 Núm. 1 Pág. 15-20
2019 World Rabbit Science
Andrade, Ederson Américo Rodrigues, Miguel António Machado Ribeiro, Luis Mendes, Clayton Quirino Ferreira, Luis Miguel Mendes Pinheiro, Victor

* Último cálculo de métricas Dialnet: 12-Oct-2024