Monitoring the physicochemical features of sunflower oil and French fries during repeated microwave frying and deep-fat frying (2017) Aydınkaptan, E. Barutçu Mazı, I. Grasas y aceites Vol. 68 Núm. 3 Pág. 202-0
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Ámbito Citas ECONOMIA 2
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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The effects of electrical and ultrasonic pretreatments on the moisture, oil content, color, texture, sensory properties and energy consumption of microwave-fried zucchini slices Vol. 73 Núm. 1 Pág. 446 | 2022 | Grasas y aceites |
Rayman Ergün, A.
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Efecto de cocción en horno convencional y microondas sobre rancidez, pérdida por cocción y diferencia sensorial de hamburguesas Vol. 47 Núm. 2 Pág. 231-237 | 2020 | Revista chilena de nutrición |
Quitral, Vilma
Donoso, María Luisa
Jiménez, Paula
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Effect of heating on the oxidative stability of corn oil and soybean oil Vol. 70 Núm. 2 Pág. 7 | 2019 | Grasas y aceites |
Saeed, R.
Naz, S.
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