Harmonization of muscle and meat criteria in rabbit meat research (1996) Ouhayoun, J. Dalle Zotte, A. World Rabbit Science Vol. 4 Núm. 4 Pág. 211-218
- Número de citas: 2 (0.0% autocitas)
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Effects of replacement of alfalfa by big-leaf mulberry on growth performance, digestion and meat quality in growing rabbits Vol. 27 Núm. 4 Pág. 199-205 | 2019 | World Rabbit Science |
Wu, Zhuang Xue
Yang, Long Pei
Gao, Hua Xiu
Wen, Guo Zhi
Dai, Fa Si
Zhu, Xia Ming
Wang, Xin Li
|
Meat quality of rabbits reared with two different feeding strategies Vol. 21 Núm. 1 Pág. 23-32 | 2013 | World Rabbit Science |
Capra, Gustavo
Martínez, Rosana
Fradiletti, Florenca
Cozzano, Sonia
Repiso, Luis
Márquez, Rosa
Ibáñez, Facundo
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 06-Nov-2024