Effect of maltodextrin reduction and native agave fructans addition on the physicochemical properties of spray-dried mango and pineapple juices (2018) Jiménez Sánchez, Darvin Ervey Calderón Santoyo, Montserrat Ortiz Basurto, Rosa Isela Bautista Rosales, Pedro Ulises Ragazzo Sánchez, Juan Arturo Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional Vol. 24 Núm. 6 Pág. 519-532

  • Número de citas: 1 (100.0% autocitas)

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Effect of a Formulation with Agave Fructans as a Carrier Polymer on the Quality Properties of Chayote (Sechium edule) Powder
Effect of a Formulation with Agave Fructans as a Carrier Polymer on the Quality Properties of Chayote (Sechium edule) Powder Vol. 79 Núm. 596 Pág. 367-376
2022 Afinidad
Jiménez Sánchez, Darvin Ervey Calderón Santoyo, Montserrat Herman Lara, Erasmo González Cruz, Elda Margarita Ragazzo Sánchez, Juan Arturo

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024