Analysis of the commercial value of rabbit meat based on positioning of the different types of fresh meat (2018) ARTICULO Montero, Luís Escribá Pérez, Carmen Baviera Puig, Amparo Buitrago Vera, Juan Manuel Spanish journal of agricultural research Vol. 16 Núm. 3 Pág. 3-0
- Número de citas: 5 (20.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 5
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Consumer perception of supplementing rabbit diets with seaweed to reduce antibiotic use in rabbit production in Spain Vol. 32 Núm. 2 Pág. 129-143 ARTICULO | 2024 | World Rabbit Science |
Al-Soufi, Sabela
Vivero Saavedra, Carlota
Pernas, Ana María
Miranda Castañón, Marta Inés
López Alonso, María Marta
|
Analysis of chicken and turkey meat consumption by segmentation of Spanish consumers using food-related lifestyle Vol. 19 Núm. 1 Pág. 101 ARTICULO | 2021 | Spanish journal of agricultural research |
Baviera Puig, Amparo
Montero, Luís
Escribá Pérez, Carmen
Buitrago Vera, Juan Manuel
|
Rabbit meat in the east of Algeria Vol. 28 Núm. 4 Pág. 221-237 | 2020 | World Rabbit Science |
Sanah, Ibtissem
Becila, Samira
Djeghim, Fairouz
Boudjellal, Abdelghani
|
Effect of dietary antioxidant supplementation on rabbit performance, meat quality and oxidative stability of muscles Vol. 28 Núm. 3 Pág. 145-159 | 2020 | World Rabbit Science |
Minardi, P.
Mordenti, A.L.
Badiani, A.
Pirini, M.
Trombetti, F.
Albonetti, S.
|
Children's consumption of rabbit meat Vol. 27 Núm. 3 Pág. 113-122 | 2019 | World Rabbit Science |
Escriba Perez, C.
Baviera Puig, A.
Montero Vicente, L.
Buitrago Vera, J.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 23-Feb-2025