Optimization of ultrasound-assisted extraction of grape-seed oil to enhance process yield and minimize free radical formation. (2018) Böger, Bruna R. Salviato, Aroldo Valezi, Daniel F Di Mauro, Eduardo Georgetti, Sandra R Kurozawa, Louise E Journal of the science of food and agriculture Vol. 98 Núm. 13 Pág. 5019-5026
- Número de citas: 2 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 2
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Ultrasound-assisted extraction of red mombin seed oil (Spondias purpurea L.) Vol. 73 Núm. 1 Pág. 451 | 2022 | Grasas y aceites |
Abreu, D.J.M.
Nunes, E. E.C.
Vilas Boas, E. V.B.
Asquieri, E. R.
Damiani, C.
|
Optimization of date seed oil extraction using the assistance of hydrothermal and ultrasound technologies Vol. 73 Núm. 2 Pág. 5 | 2022 | Grasas y aceites |
Mrabet, A.
Rodríguez Gutiérrez, G.
Guillén Bejarano, Rafael
Rodríguez Arcos, Rocío
Sindic, M.
Jiménez Araujo, Ana
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 06-Oct-2024