Consumer behaviour related to rabbit meat as functional food (2018) Petrescu, Dacinia Crina Petrescu, R. M. World Rabbit Science Vol. 26 Núm. 4 Pág. 321-333
- Número de citas: 7 (0.0% autocitas)
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 7
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Preference and acceptance of fresh rabbit, pork and chicken meat sausages among young consumers Vol. 32 Núm. 1 Pág. 43-55 ARTICULO | 2024 | World Rabbit Science |
González Redondo, Pedro
Fierro Raya, María
|
Consumer perception of supplementing rabbit diets with seaweed to reduce antibiotic use in rabbit production in Spain Vol. 32 Núm. 2 Pág. 129-143 ARTICULO | 2024 | World Rabbit Science |
Al-Soufi, Sabela
Vivero Saavedra, Carlota
Pernas, Ana María
Miranda Castañón, Marta Inés
López Alonso, María Marta
|
Extensive husbandry and animal welfare are important for acceptance of rabbit meat production among Swedish youth Vol. 31 Núm. 4 Pág. 263-276 ARTICULO | 2023 | World Rabbit Science |
Gunnarsson, Saga
Thulin, Carl-Gustaf
|
Rabbit meat Vol. 29 Núm. 4 Pág. 239-246 | 2021 | World Rabbit Science |
Leroy, Frédéric
Petracci, Massimiliano
|
Rabbit meat in the east of Algeria Vol. 28 Núm. 4 Pág. 221-237 | 2020 | World Rabbit Science |
Sanah, Ibtissem
Becila, Samira
Djeghim, Fairouz
Boudjellal, Abdelghani
|
Effect of dietary antioxidant supplementation on rabbit performance, meat quality and oxidative stability of muscles Vol. 28 Núm. 3 Pág. 145-159 | 2020 | World Rabbit Science |
Minardi, P.
Mordenti, A.L.
Badiani, A.
Pirini, M.
Trombetti, F.
Albonetti, S.
|
Children's consumption of rabbit meat Vol. 27 Núm. 3 Pág. 113-122 | 2019 | World Rabbit Science |
Escriba Perez, C.
Baviera Puig, A.
Montero Vicente, L.
Buitrago Vera, J.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 13-Nov-2024