Geographic variation in fatty acid composition and food source of the commercial clam (Venerupis decussata, Linnaeus, 1758), from the Tunisian Coast (2019) Bejaoui, S. Boussoufa, D. Telahigue, K. Chetoui, I. Ghribi, F. Rabeh, I. El Cafsi, M. Grasas y aceites Vol. 70 Núm. 1 Pág. 289-0
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Ámbito Citas GEOGRAFIA 1 ECONOMIA 1
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Assessment of oxidative stress, genotoxicity and histopathological responses in the digestive gland of Ruditapes decussatus collected from northern Tunisian lagoons Vol. 84 Núm. 4 Pág. 403-420 ARTICULO | 2020 | Scientia Marina |
Bejaoui, Safa
Rabeh, Imen
Telahigue, Khaoula
Tir, Mariem
Chetoui, Imene
Fouzai, Chaima
Nechi, Salwa
Chelbi, Emna
Cafsi, Mhamed El
Soudani, Nejla
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Change in fatty acid composition and evaluation of lipids and protein oxidation in the commercial cooked clams (Ruditapes decussatus) Vol. 70 Núm. 4 Pág. 2 | 2019 | Grasas y aceites |
Bejaoui, S.
Rabeh, I.
Ghribi, F.
Aouini, F.
Chetoui, I.
Telahigue, K.
Soudani, N.
El Cafsi, M.
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* Último cálculo de métricas Dialnet: 09-Mar-2025