Assessment of grey mould (Botrytis cinerea) impact on phenolic and sensory quality of Bordeaux grapes, musts and wines for two consecutive vintages (2012) Ky, I. Lorrain, Bénédicte Jourdes, Michaël Pasquier, Grégory Fermaud, M. Geny, Laurence Rey, Patrice Donèche, Bernard Teissedre, P.-L. Australian journal of grape and wine research Vol. 18 Núm. 2 Pág. 215-226
- Número de citas: 4 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 2
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Winery On-site Assessment of Grapevine Bunch Rot Vol. 44 Núm. 1 Pág. 81-95 | 2023 | South african journal of enology and viticulture |
Cornelissen, R.J.
Aleixandre Tudó, José Luis
Nieuwoudt, H.
|
Estrategias de optimización de la calidad de vinos blancos en la D.O.Ca. Rioja | 2023 | Universidad de La Rioja |
Alti Palacios, Laura
|
Detection and Quantification of Grapevine Bunch Rot Using Functional Data Analysis and Canonical Variate Analysis Biplots of Infrared Spectral Data Vol. 44 Núm. 2 Pág. 144-155 | 2023 | South african journal of enology and viticulture |
Cornelissen, R.J.
Le Rouch, J.M.W.
Gardner-Lubbe, S.
Aleixandre Tudó, José Luis
Nieuwoudt, H.
|
Computer visión and artificial intelligence for yield components' assessment in digital viticulture | 2021 | Universidad de La Rioja |
Palacios López, Fernando
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 03-Nov-2024