Preference for olive oil consumption in the Spanish local market (2016) ARTICULO Bernabéu Cañete, Rodolfo Díaz Donate, Mónica Spanish journal of agricultural research Vol. 14 Núm. 4 Pág. 3-0
- Número de citas: 5 (20.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 5
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Are short food supply chains a sustainable alternative to traditional retailing? A choice experiment study on olive oil in Spain Vol. 23 Núm. 1 Pág. 131-156 ARTICULO | 2023 | Economía agraria y recursos naturales |
Lami, Olda
Díaz Caro, Carlos
Mesías Díaz, Francisco Javier
|
Sustainability labels in the Spanish coffee market Vol. 21 Núm. 1 Pág. 102 ARTICULO | 2023 | Spanish journal of agricultural research |
Merbah, Nesrine
Benito Hernández, Sonia
|
Analysis of chicken and turkey meat consumption by segmentation of Spanish consumers using food-related lifestyle Vol. 19 Núm. 1 Pág. 101 ARTICULO | 2021 | Spanish journal of agricultural research |
Baviera Puig, Amparo
Montero, Luís
Escribá Pérez, Carmen
Buitrago Vera, Juan Manuel
|
Influence of ethnocentrism on consumer preference patterns Vol. 19 Núm. 1 Pág. 55-68 ARTICULO | 2020 | New medit |
Bernabéu Cañete, Rodolfo
Oliveira, Fátima
Rabadán, Adrian
Díaz Donate, Mónica
|
¿Es el lugar de compra determinante en las preferencias de los compradores de aceite de oliva? Vol. 18 Núm. 1 Pág. 161-182 ARTICULO | 2018 | Economía agraria y recursos naturales |
Corbeto Fabón, Héctor
Kallas, Zein
Gil Roig, José María
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024