Relationships between different berry components in Tempranillo (Vitis vinifera L) grapes from irrigated and non-irrigated vines during ripening (2002) Esteban, M. A. Lisarrague, José Ramón Vilanueva, M. J. Journal of the science of food and agriculture Vol. 82 Núm. 10 Pág. 1136-1146
- Número de citas: 2 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas GEOGRAFIA 1 ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Modulation of Aroma and Sensory Properties of Prokupac Wines by a Bacillus-based Preparation Applied to Grapes Prior to Harvest Vol. 41 Núm. 2 Pág. 158-167 | 2020 | South african journal of enology and viticulture |
Malićanin, M.
Danilovic, Bojana
Cvetković, D.
Stamenković, Sandra
Nikolić, Nada
Lazić, Miodrag
Karabegović, Ivana
|
Phenology and ripening of Vitis vinifera L. grape varieties in São Joaquim, southern Brazil Vol. 37 Núm. 2 Pág. 61-75 | 2010 | Ciencia e investigación agraria |
Gris, Eliana F.
Burin, V. M.
Brighenti, Emilio
Vieira, Hamilton
Bordignon Luiz, M. T.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 11-Aug-2024