Influence of Dietary Supplementation with alpha-Tocopheryl Acetate and Canthaxanthin on Cholesterol Oxidation in omega3 and omega6 Fatty Acid-enriched Spray-dried Eggs (2002) Lopez-Ferrer, S. Barroeta Lajusticia, Ana Cristina Guardiola, F. Galobart, J. Journal of food science Vol. 67 Núm. 7 Pág. 2460-2466
- Número de citas: 3 (0.0% autocitas)
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 0
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
The effect of supplementation of diet with different amounts of fish oil and rapeseed oil on performance and egg quality in laying hens Vol. 14 Núm. 2 Pág. 125-141 | 2020 | Revista Brasileira de Higiene e Sanidade Animal |
Bahrami, Yadollah
Azar, Saeid Chekani
Saeid, Shahin Eghbal
Shahryar, Habib Aghdam
Rezvannejad, Elham
|
Avaliação da estabilidade lipídica do ovo atomizado adicionado da mistura otimizada de antioxidantes e mantido sob diferentes temperaturas de estocagem Vol. 11 Núm. 4 Pág. 382-398 ARTICULO | 2017 | Revista Brasileira de Higiene e Sanidade Animal |
Carvalho, Michelle Garcêz de
Filho, Alfredo Tenuta
Lourenço, Felipe Rabello
Pinto, Terezinha de Jesus Andreoli
Macedo, Luciene Fagundes Lauer
|
Cholesterol oxidation Vol. 36 Núm. 0 Pág. 291-302 | 2003 | Biological Research |
Valenzuela, Alfonso
Sanhueza, Julio
Nieto Ceron, Susana
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 09-Nov-2024