A real case study on the physicochemical changes in crude palm oil (Elaeis guineensis) during the deep-frying of akara, traditional cowpea-paste balls, in Brazil (2019) Feitosa, S. Boffo, E. F. Batista, C. S.C. Velasco, J. Silva, C. S. Bonfim, R. Almeida, D. T. de Grasas y aceites Vol. 70 Núm. 2 Pág. 9-0

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Processing practices and quality of crude palm oil produced on a small scale in Valença, Bahia, Brazil
Processing practices and quality of crude palm oil produced on a small scale in Valença, Bahia, Brazil Vol. 75 Núm. 2 Pág. 11
2024 Grasas y aceites
Bomfim, R.S. Velasco, J. Cardoso, L.A. Ribeiro, C.D.F. Marinho, L.Q.M. Ribeiro, P.R. Almeida, D. T. de

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024