A real case study on the physicochemical changes in crude palm oil (Elaeis guineensis) during the deep-frying of akara, traditional cowpea-paste balls, in Brazil (2019) Feitosa, S. Boffo, E. F. Batista, C. S.C. Velasco, J. Silva, C. S. Bonfim, R. Almeida, D. T. de Grasas y aceites Vol. 70 Núm. 2 Pág. 9-0
- Número de citas: 1 (100.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Processing practices and quality of crude palm oil produced on a small scale in Valença, Bahia, Brazil Vol. 75 Núm. 2 Pág. 11 | 2024 | Grasas y aceites |
Bomfim, R.S.
Velasco, J.
Cardoso, L.A.
Ribeiro, C.D.F.
Marinho, L.Q.M.
Ribeiro, P.R.
Almeida, D. T. de
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024