Killer Yeasts in the Wine Industry: A Review (1992) ARTICULO Vuuren, H. J. J. van Jacobs, C.J. American Journal of Enology and Viticulture Vol. 43 Núm. 2 Pág. 119-128
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Screening Non-Saccharomyces Yeasts as Low Ethanol Producing Starter Cultures Vol. 42 Núm. 1 Pág. 56-66 | 2021 | South african journal of enology and viticulture |
Mehlomakulu, N. N.
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Erten, H.
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Occurrence of killer yeast strains in industrial and clinical yeast isolates Vol. 41 Núm. 2 Pág. 173-182 | 2008 | Biological Research |
Baeza, Marcelo E
Sanhueza, Mario A
Cifuentes, Víctor
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Contribution of "Saccharomyces" and non-"Saccharomyces" populations to the production of some components of Albariño wine aroma Vol. 47 Núm. 2 Pág. 206-216 | 1996 | American Journal of Enology and Viticulture |
Lema Costas, César
García Jares, Carmen María
Orriols Fernández, Ignacio
Angulo Regueiro, Luis
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