Growth Stages of the Grapevine: Adoption of a system for identifying grapevine growth stages (1995) Coombe, Bryan G. Australian journal of grape and wine research Vol. 1 Núm. 2 Pág. 104-110

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 7

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Detection and Quantification of Grapevine Bunch Rot Using Functional Data Analysis and Canonical Variate Analysis Biplots of Infrared Spectral Data
Detection and Quantification of Grapevine Bunch Rot Using Functional Data Analysis and Canonical Variate Analysis Biplots of Infrared Spectral Data Vol. 44 Núm. 2 Pág. 144-155
2023 South african journal of enology and viticulture
Cornelissen, R.J. Le Rouch, J.M.W. Gardner-Lubbe, S. Aleixandre Tudó, José Luis Nieuwoudt, H.
Poda tardía
Poda tardía Vol. 14 Núm. 8 Pág. 3167
2023 Revista mexicana de ciencias agrícolas
Salazar, Carolina Reyes, Marisol Peppi, Cecilia
Data-driven Determination of Disease Markers' Threshold Values in Rot-affected Wine Grapes
Data-driven Determination of Disease Markers' Threshold Values in Rot-affected Wine Grapes Vol. 43 Núm. 1 Pág. 85-95
2022 South african journal of enology and viticulture
Cornelissen, R.J. Kidd, M. Aleixandre Tudó, José Luis Nieuwoudt, H.
Evolution of Aroma Profiles and Potential in Shine Muscat Grape Berries during Ripening
Evolution of Aroma Profiles and Potential in Shine Muscat Grape Berries during Ripening Vol. 43 Núm. 2 Pág. 113-124
2022 South african journal of enology and viticulture
Jin, X.-Q. Feng, M.-X. Zhang, H.Y. Guo, S.-H. Chen, Xiaohuan Zheng, H.-T. Dong, X.-Y. Xu, T.-F. Meng, J.F.
Ascorbic Acid Derivatives in the Sauvignon Blanc Cultivar (Vitis vinifera L.) During Berry Development in the Wellington and Elgin Regions
Ascorbic Acid Derivatives in the Sauvignon Blanc Cultivar (Vitis vinifera L.) During Berry Development in the Wellington and Elgin Regions Vol. 42 Núm. 2 Pág. 184-192
2021 South african journal of enology and viticulture
Dalicuba, M. Nel, A. P. van Jaarsveld, F. P.
Leaf blade and petiole nutritional evolution and variability throughout the crop season for Vitis vinifera L. cv. Graciano
Leaf blade and petiole nutritional evolution and variability throughout the crop season for Vitis vinifera L. cv. Graciano Vol. 13 Núm. 3 Pág. 17
2015 Spanish journal of agricultural research
Domínguez Miguel, Natalia García-Escudero Domínguez, Enrique Romero Laibarra, Izaskun Benito Bermejo, Ana Martín Rueda, Ignacio
Red wine phenolic composition
Red wine phenolic composition Vol. 41 Núm. 2 Pág. 235-248
2014 Ciencia e investigación agraria
Cañón, Pablo M. González, Álvaro S. Alcalde, José Antonio Bordeu Schwarze, Edmundo
Comportamiento fenológico de la vid (Vitis vinífera L.) cv cabernet sauvignon en Sutamarchán –Boyacá
Comportamiento fenológico de la vid (Vitis vinífera L.) cv cabernet sauvignon en Sutamarchán –Boyacá Núm. 11 Pág. 8-18
2013 Cultura Científica
Vargas Herrera, Diana Carolina Almanza Merchán, Pedro José Camacho, Mauricio
Efecto de la poda sobre cambios químicos durante la maduración de frutos de vitis vinifera l. var. Cabernet Sauvignon
Efecto de la poda sobre cambios químicos durante la maduración de frutos de vitis vinifera l. var. Cabernet Sauvignon Núm. 10 Pág. 8-15
2012 Cultura Científica
Walteros, Ingrid Y. Molano, Deisy C. Almanza Merchán, Pedro José Camacho, Mauricio Gónzalez Almanza, Sergio

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024