The socio-economic impacts of organic and conventional olive growing in Italy (2020) ARTICULO Iofrıda, Nathalıe Stillitano, Teodora Falcone, Giacomo Gulısano, Gıovannı Nicolò, Bruno Francesco De Luca, Anna Irene New medit. Mediterranean journal of economics, agriculture and environment = Revue méditerranéenne d'economie, agriculture et environment Vol. 19 Núm. 1 Pág. 117-131
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Ámbito Citas ECONOMIA 3
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Consumers’ perceptions and policy implications towards the future of the Organic Food Sector in Italy Vol. 21 Núm. 4 Pág. 97-110 ARTICULO | 2022 | New medit |
Minotti, Bianca
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Bridging the knowledge gap of apple growers Vol. 21 Núm. 2 Pág. 43-58 ARTICULO | 2022 | New medit |
Mohammadian, Masoomeh
Niknami, Mehrdad
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Assessment of the economic sustainability of an organic olive oil farm in Puglia region (Italy) under the voluntary regional quality scheme Vol. 20 Núm. 1 Pág. 113-129 ARTICULO | 2021 | New medit |
Cardone, Gianluigi
Bottalico, Francesco
Prebibaj, Moltine
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