Innovation ecosystems for youth agrifood entrepreneurship in the Mediterraneanregion (2020) ARTICULO Antonelli, Annarita Brunori, Gianluca Jawhar, Jocelyn Petruzzella, Damiano Roma, Rocco New medit. Mediterranean journal of economics, agriculture and environment = Revue méditerranéenne d'economie, agriculture et environment Vol. 19 Núm. 4 Pág. 99-115
- Número de citas: 5 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 4
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
MONOGRÁFICO: La confluencia de Bioeconomía Circular, Biorrefinerías y Objetivos de Desarrollo Sostenible en el sector del olivar Núm. 4 Pág. 95-112 ARTICULO | 2023 | C3-BIOECONOMY |
Contreras Gámez, María del Mar
Parrilla, Juan Antonio
Castro Galiano, Eulogio
|
Analysing export performance in Spanish agro-food auxiliary companies Vol. 22 Núm. 3 Pág. 67-84 ARTICULO | 2023 | New medit |
Galera Quiles, María del Carmen
Piedra Muñoz, Laura
Galdeano Gómez, Emilio
Carreño Ortega, Angel
|
Costs and benefits of sustainability-oriented innovation in the agri-food industry Vol. 22 Núm. 3 Pág. 23-45 ARTICULO | 2023 | New medit |
Depetris Chauvin, Nicolas
Fernández Olmos, Marta
Hu, Wenbo
Malorgio, Giulio
|
Promoting Tunisian agri-food start-up. A study on the self-efficacy of aspiring entrepreneurs Vol. 21 Núm. 1 Pág. 75-88 ARTICULO | 2022 | New medit |
Fiume Fagioli, Filippo
Viganò, Elena
|
Sustainable Development Goals in the Andalusian olive oil cooperative sector Vol. 21 Núm. 2 Pág. 31-42 ARTICULO | 2022 | New medit |
Parrilla González, Juan Antonio
Ortega Alonso, Diego
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024