Effect of Cultivar and Processing Method on the Contents of Polyphenols in Table Olives (2004) Garcia, P. Romero, C. Garrido, A. Garcia, A. Yousfi, K. Brenes, Manuel Journal of agricultural and food chemistry Vol. 52 Núm. 3 Pág. 479-484
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Ámbito Citas ECONOMIA 4 GEOGRAFIA 1
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Chemical parameters and antioxidant activity of turning color natural-style table olives of the Sigoise cultivar Vol. 72 Núm. 3 Pág. 5 | 2021 | Grasas y aceites |
Ait Chabane, F.
Tamendjari, A.
Rovellini, P.
Romero, C.
Medina, E.
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Effect of Spanish style processing on the phenolic compounds and antioxidant activity of Algerian green table olives Vol. 67 Núm. 1 Pág. 4 | 2016 | Grasas y aceites |
Mettouchi, S.
Sacchi, R.
Ould Moussa, Z.E.D.
Paduano, A.
Savarese, M.
Tamendjari, A.
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Azeitonas de mesa no Brasil Vol. 45 Núm. 7 Pág. 1327-1335 | 2015 | Ciencia rural |
Cappato, Leandro Pereira
Ferreira, Elisa Helena da Rocha
Rosenthal, Amauri
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Obtención de compuestos orgánicos de interés a partir de los residuos de la extracción del aceite de oliva Vol. 57 Núm. 1 Pág. 95-106 | 2006 | Grasas y aceites |
Rodríguez Navarrete, Guillermo
Jiménez Araujo, Ana
Fernández-Bolaños Guzmán, Juan
Rodríguez Arcos, Rocío
Guillén Bejarano, Rafael
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