Evaluation of textual changes in frankfurters treated with commercial liquid smoke flavourings (2004) Casas, Carmen Guillén Loren, María Dolores Martínez González, Olaia Salmerón Egea, Jesús Alimentaria. Revista de tecnología e higiene de los alimentos Núm. 353 Pág. 89-92

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Effect of the partial replacement of wheat flour with turmeric flour (Curcuma longa) on the physicochemical and sensory properties of a common chorizo
Effect of the partial replacement of wheat flour with turmeric flour (Curcuma longa) on the physicochemical and sensory properties of a common chorizo Vol. 87 Núm. 214 Pág. 46-52
2020 DYNA
Hleap Zapata, Jose Igor Romero Quintana, Luiza Botina Cárdenas, Jheny Martínez Martínez, Carlos Andrés Valenciano Pulido, Yenifer Higuita Diaz, Karen

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024