Effect of fermentation time on phenolic content and antioxidant potential in Cupuassu (Theobroma grandiflorum (Willd. ex Spreng.) K.Schum.) beans (2017) Cuellar-Álvarez, Laura Cuellar-Álvarez, Natalia Galeano-García, Paula Suárez Salazar, Juan Carlos Acta Agronómica Vol. 66 Núm. 4 Pág. 473-479
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Ámbito Citas ECONOMIA 1
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Design and development of a mixed alcoholic beverage kinetics using asaí (Euterpe precatoria) and copoazú (Theobroma grandiflorum) Vol. 40 Núm. 1 Pág. 129-140 | 2022 | Agronomía Colombiana |
Quintero Mendoza, Willian
Díaz Salcedo, Raquel Oriana
Hernández-Gómez, María Soledad
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Copoazú (Theobroma grandiflorum.) Vol. 11 Núm. 3 Pág. 339-343 | 2021 | Agroindustrial Science |
Siche Jara, Raúl
Campos Rodriguez, Jordy
Aguayo Flores, Maylee
Mendoza Narvaez, Alisson
Acosta Baca, Alanis
Paucar Menacho, Luz Marìa
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* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024