Physical and chemical characteristics of lyophilized biofloc produced in whiteleg shrimp cultures with different fishmeal inclusion into the diets (2016) Arias Moscoso, Joe Luis Cuevas Acuña, Dulce Alondra Rivas Vega, Martha Elisa Martínez-Córdova, Luis Rafael Osuna Amarillas, Pablo S. Miranda Baeza, Anselmo Latin American Journal of Aquatic Research Vol. 44 Núm. 4 Pág. 769-778
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas MULTIDISCIPLINAR 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Effect of extrusion in the elaboration of an animal feed based on Moringa oleifera Lam andZea maysas a partial substitute of fishmeal in the diet of the adult stage of Oreochromis niloticus Vol. 29 Núm. 1 Pág. 1-17 ARTICULO | 2019 | Acta Universitaria |
Jareth Pérez Viveros, Karla
Gutiérrez Dorado, Roberto
Téllez Jurado, Alejandro
Gómez Aldapa, Carlos Alberto
Reyes Moreno, Cuauhtémoc
Navarro, Omar
Bautista Monroy, Suri Sadai
Cadena Ramírez, Arturo
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024