Angiotensin I-Converting Enzyme Inhibitory Activity of Peptides Derived from Egg White Proteins by Enzymatic Hydrolysis (2004) Recio, I. Gomez-Ruiz, J. A. Miguel, M. Journal of food protection Vol. 67 Núm. 9 Pág. 1914-1920
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Egg White Hydrolysate as a new bioactive food ingredient in the prevention of gastrointestinal effects induced by aluminum exposure in rats Vol. 37 Núm. 3 Pág. 18-28 ARTICULO | 2022 | Academic Journal of Health Sciences |
Martinez, Caroline Silveira
Uranga Ocio, José Antonio
Peçanha, Franck Maciel
Vassallo, Dalton Valentim
Miguel Castro, Marta
Wiggers, Giulia Alessandra
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Sep-2024